dimarts, 22 de febrer del 2011

TÀRTAR DE TONYINA, POMA I ALVOCAT AMB OUS D'ARENGADA

Ingredients (per 4 persones):

1-2 talls de tonyin (millor unitats de 500g)
2-3 pomes verdes
2-3 alvocats
Ous d'arengada
Pa torrat
Iogurt
Fonoll
Soja
Vingre blanc
Oli de gira-sol
Sal gruixuda
Sal i pebre

Netegeu la tonyina i deixeu-la macerar en sal gruixuda durant unes tres hores. Seguidament, retireu-ne la sal i piqueu-la (tàrtar). Amaniu-la amb un raig de soja, oli de gira-sol, una mica de vinagre, la poma verda pelada i tallada a dauets i l'alvocat també tallat ben petit.
Salprebreu-ho al gust. Un cop llest el tàrtar, procediu a fer les llesques de pa torrat i, després, unteu-les amb la preparació anterior. Barregeu els ous d'arengada amb una mica de iogurt i ja podeu untar el plat.
Acompanyeu el tàrtar amb els ous d'arengada i acabeu de guarnir el plat amb una mica de fonoll.

Anima’t, fés la recepta, fotografia-la i enviame-la amb el teu nom i població a: especiesmil@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada