4ous
100 g de ceps
40 g de mantega
1 cullerada d'oli
Pebre
Julivert
1 gra d'all
Sal
Posar a bullir els ous amb aigua i sal durant uns 7 minuts. Escorreu-los, esbandiu-los, peleu-los i talleu-los amb compte per la meitat i pel llarg. Saleu-los, empebreu-los i afegiu-hi julivert trinxat.
Netegeu els bolets, traieu una mica de base, si cal, i talleu-los a làmines.
Poseu una cassola al foc amb oli i mantega. Afegiu-hi l'all, pelat i trinxat, i els bolets. Remeneu-ho durant 7 o 8 minuts i poseu-hi els ous, amb el rovell cap amunt. Afegiu-hi un cullerot escàs d'aigua i deixeu-ho coure, a foc lents, uns 10 minuts. Regueu un parell de vegades els ous amb el suc de la cocció.
Si voleu, hi podeu escamar julivert per sobre.
Aquesta recepta també es pot fer amb ceps secs que cal deixar en remull durant una bona estona.
Anima’t, fés la recepta, fotografia-la i enviame-la amb el teu nom i població a: especiesmil@gmail.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada