Ingredients (per 4-5 persones):
500 g de ceps
Sal
10 cl d'oli d'oliva suau
2,5 cl de vinagre de mòdena
Pebre blanc
Pinyons torrats
Porradell
Cerfull
Renteu els bolets amb aigua i assequeu-los bé. Separeu els barrets dels peus.
Feu servir els peus dels ceps per a la vinagreta. Peleu-los una mica, si cal, i talleu-los a daus petits de mig centímetre de gruix. A continuació, en una paella amb un raig d'oli, salteu lleugerament els daus de cep durant 20 segons aproximadament. Traieu-ho del foc i afegiu-hi la resta d'oli, el vinagre i un pols de sal. Reserveu-ho.
Talleu ben finament els barrets i col.loqueu-los al plat. Amaniu-los amb la vinagreta tèbia i decoreu-ho amb el porradell picat, les fulles de cerfull i els pinyons torrats. Afegiu-hi una mica de pebre blanc i unes làmines de sal gruixuda.
Anima’t, fés la recepta, fotografia-la i enviame-la amb el teu nom i població a: especiesmil@gmail.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada