Preparació: 20’
Ingredients (per 4 persones)
8 filets finets de vedella
8 talls de pernil salat
12 puntes d’espàrrecs verds
El suc de 2 llimones
2 cullerades de mantega
3 cullerades d’oli d’oliva
½ culleradeta de comí
Salvia
Sal
Pebre
Netejar les puntes dels esparces i escaldar-les un parell de minuts en aigua bullint amb sal. Escórre-les i refrescar-les amb aigua freda.
Aplanar cada filete de carn fins aconseguir un gruix de mig centímetre. Colocar sobre de cada filete 2 o 3 fulles de salvia i cubrir-ho amb un tall de pernil salat. Posar al mig els esparces, enrotllar la carn i lligar-la amb 3 voltes de fil de cuina.
Escalfar l’oli en una paella i fregir els rotllets sal-pebrats per tots els costats uns 4 o 5 minuts. Retirar-los i reservar-los en una safata calenta.
En la mateixa paella esposar el comí, aferir la mantega i deixar que es longui sense que es torri. Afegir el suc de la llimona, sal-pebrar lleugerament, moure la paella perquè el lligui bé i tirar-ho sobre la carn.
Servir desseguida, dos unitats per persona, banyades amb la salsa i acompanyades de puré de patata o d’unes fulles de canonges frescos.
Anima’t, fés la recepta, fotografia-la i enviame-la amb el teu nom i población a: especiesmil@gmail.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada