divendres, 18 de febrer del 2011

ROSQUILLES D'ANÍS VERD

Preparació: 40’

Ingredients (per unes 40 unitats)

3 ous
1 tassa d’oli d’oliva suau + 1 got per fregir
½ tassa de llet
Ratlladura d’una llimona
1 cullerada d’anís verd
2 culleradetes de llevat en pols
80 grs de sucre + 5 cullerades
470 grs de Farina

Aixafar les llavors d’anís amb la fulla d’un ganivet perquè treguin el seu aroma.
Posar els ous en un vol gran, afegir l’oli, la llet, la pell ratllada de la llimona, l’anís, 80 grs de sucre i remenar bé.

continuar... 
Tamissar la Farina i el llevat i aferir-ho lentamente a la barreja anterior, remenant amb les varilles. La quantitat de Farina pot variar una mica. La textura de la massa ha de ser tendra, però s’ha de poder agafar amb la mà encara que quedi enganxosa.

Escalfar l’oli en una paell i reservar-ne una mica per poder-nos anar untant les mans, fer boletes, fer un forat al mig amb el polze i deixar caure a l’oli ben calent. Repetir fins a omplir la paella. Donar la volta a les rosquilles a mida que es vagin daurant, escórre-les sobre un paper de cuina i passar-les rápidamente pel sucre restant.


Anima’t, fés la recepta, fotografia-la i enviame-la amb el teu nom i població a: especiesmil@gmail.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada