Ingredients (per 4 porcions)
200 ml suc de llimona
60 ml catsup
30 grs sucre morè
3 cullerades de vinagre blanc
¼ culleradeta de gingebre molt
1 culleradeta salsa de soja
¼ de culleradeta de cada un dels següents ingredients: paprika, xile en pols, all en pols, ceba en pols, farigola, alfàbrega, orenga, sal i pebre
50 grs de Farina
60 ml d’oli, a poder ser, de girasol
Barrejar el suc de llimona, la salsa catsup, el sucre, el vinagre, el gingebre, la soja i els condiments.
continuar...
continuar...
Passar el pollastre per la Farina. Escalfar l’oli en una cassola gran i daurar el pollastre. Treure l’excés d’oli. Posar la salsa sobre el pollastre, coure tapat a foc lent uns 30-40 minuts. Servir amb patates cuites.
Anima’t, fés la recepta, fotografia-la i enviame-la amb el teu nom i població a: especiesmil@gmail.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada