Ingredients (per 6 racions)
Escarola arrissada
450 grs llagostins cuits i pelats
350 grs arròs llarg cuit
1 pebrot verd picat fi
1 pebrot vermell picat fi
4 cebes tendres petites picades
300 grs tomàquets pelats, picats i sense llavors
Una mica d’api picat
125 ml d’oli d’oli extre verge
4 cullerades de suc de llimona
Sal
1 culleradeta de curry en pols
½ culleradeta de pebre negra
2 cullerades de julivert picat
Posar les fulles d’escarola en una safata gran. Colocar els llagostins al voltant.
Barrejar l’oli, el suc de llimona, la sal, el curry i el pebre. Posar sobre l’arròs i carrejar bé.
Colocar l’arròs al mig de la safata i dels llagostins.
Espolvorejar amb julivert i servir.
Anima’t, fés la recepta, fotografia-la i enviame-la amb el teu nom i població a: especiesmil@gmail.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada