divendres, 18 de febrer del 2011

AMANIDA BOMBAY

Ingredients (per 6 racions)

Escarola arrissada
450 grs llagostins cuits i pelats
350 grs arròs llarg cuit
1 pebrot verd picat fi
1 pebrot vermell picat fi
4 cebes tendres petites picades
300 grs tomàquets pelats, picats i sense llavors
Una mica d’api picat
125 ml d’oli d’oli extre verge
4 cullerades de suc de llimona
Sal
1 culleradeta de curry en pols
½ culleradeta de pebre negra
2 cullerades de julivert picat

Posar les fulles d’escarola en una safata gran. Colocar els llagostins al voltant.
Barrejar l’arròs amb les verdures.
continuar...
Barrejar l’oli, el suc de llimona, la sal, el curry i el pebre. Posar sobre l’arròs i carrejar bé.
Colocar l’arròs al mig de la safata i dels llagostins.
Espolvorejar amb julivert i servir.


Anima’t, fés la recepta, fotografia-la i enviame-la amb el teu nom i població a: especiesmil@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada