Ingredients per 6 porcions :
Salsa :
3 cullerades d’oli
1 dent d’all picat molt fi
110 gr xampinyons a làmines
1 culleradeta de sal
1 culleradeta d’alfàbrega
½ culleradeta de cada un dels ingredients: fulles de farigola, fulles d’orenga, paprika i pebre
¼ culleradeta de caiena
Pasta:
Pasta verda de lasanya
170 grs de formatge ricotta
170 grs de cheddar ratllat
3 cullerades de cebollí picat
1 culleradeta de fulles d’alfàbrega
½ culleradeta de cada un dels ingredients: sal, pebre negre
Salsa:
Escalfar l’oli en una cassola gran. Afegir l’all, la ceba, l’api i els xampinyons; sofregir fins que s’estovin.
Afegir els condiments i els tomàquets. Coure a foc lent 3 hores o fins que s’aconsegueixi el punt d’espessor adequat.
Pasta:
Barrejar els formatges amb els condiments i els ous.
Amb una cullera, posar la barreja a les làmines de lassanya i enrrotllar-los.
Colocar en una safata pel forn la salsa i els rotllets al damunt, drets; tapar i posar al forn pre-escalfat a 190ºC per 30 minuts. Treure la tapa i continuar fornejant 15 minuts més. Servir.
Anima’t, fés la recepta, fotografia-la i enviame-la amb el teu nom i població a: especiesmil@gmail.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada