divendres, 18 de febrer del 2011

PATÉ DE FETGE DE POLLASTRE

Ingredients (8 porcions)

2 cullerades de gelatina sense gust o 28grs
250 ml brou de pollastre fred
80 grs de mantega
450 grs de fetges de pollastre
3 cullerades de ceba picada
½ culleradeta de sal
1 cullerada de mostaza Dijon
½ culleradeta pebre de Jamaica
½ culleradeta d’all en pols
½ culleradeta de pebre negre
60 ml de vi de Madeira
125 ml de nata líquida

Dissoldre la gelatina en el brou, portar a ebullición i treure del foc. Posar la meitat del líquid en un motlle i refredar.

Fondre la mantega en una paella. Afegir els fetges de pollastre i la ceba; sofregir uns 7 minuts.

continuar...
Posar en un recipiente apart i afegir la resta del brou i els altres ingredients. Treballar-ho bé fins que estigui homogeni i fi. Amb una Cullera, posar la barreja al motlle i refrigerar; tapar amb paper film i deixar-ho a la nevera unes 6-8 hores.



Anima’t, fés la recepta, fotografia-la i enviame-la amb el teu nom i població a: especiesmil@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada