dijous, 24 de febrer del 2011

TIMBAL DE TOMÀQUETS AMB SALMÓ

Montserrat (Sabadell)

Ingredients:

1kg de tomàquets madurs
400 gr de tomàquets confitats
1 ceba de Figueres
200 gr de salmó marinat
200 gr mozzarella de bufala
olivada negra
Torrades petites
Reducció de vinagre de Mòdena
Oli d’oliva verge extra
Orenga

Preparació: 30 minuts

Escaldeu els tomàquets madurs durant un minut, perquè la pell surti fàcilment. Peleu-los, traieu les llavors i talleu-los a daus d'un cm.
Talleu amb el mateix tamany el tomàquet confitat, el salmó marinat i la ceba.
Poseu-ho tot en un vol, barregeu-ho perquè s'uneixin els sabors, salprebreu-ho i tireu-hi un rajolí d'oli d'oliva verge extra.
Ho podeu emplatar amb l'ajuda d'un motlle circular, on hi posareu la barreja, que prèviament heu deixat reposar, i un cop fet el timbal de tomàquets ho podeu decorar amb un parell de talls de mozzarela al damunt que aniran saltefats amb espurnes d'orenga.
Per acabar podeu decorar la resta del plat amb uns esquitxos de reducció de vinagre de Mòdena i una torradeta amb olivada.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada