Aquest cap de setmana a Caldes de Montbui s'hi ha celebrat el "Fem bullir l'olla".
És tracta d'una festa dedicada a la gastronomia local catalana amb una singularitat, les olles gegants amb aigua termal que bullen a la plaça de la Font del Lleó, en les quals s'hi ha cuinat aigua de farigola i on s'hi han pogut tastar una mostra de diferents plats fets aquesta herba aromàtica.
Aigua de farigola |
seguir llegint...
Dono fe que tots éren molt bons, ja podeu veure quina pinta...
I ja abans de marxar, hem fet un salt enrera en el temps! Han començat a arribar autocars antics desde Barcelona! Com han canviat les coses...
Bueno, dir-vos que encara podeu probar els plats tradicionals fins el 24 d'abril als diferents restaurants de Caldes. Que vagi de gust!
Felicitats pel bloc. Com responsable d'ESEC (i també blogger) et felicito i ja et poses en contacte amb nosaltres pel premi. Salut!.
ResponEliminaRicard Sampere
Felicitats pel bloc. Com responsable d'ESEC (i també blogger) et felicito i ja et poses en contacte amb nosaltres pel premi. Salut!.
ResponEliminaRicard Sampere
Moltes gràcies, com pots veure n'he tret molt profit del curs.
ResponElimina