dissabte, 21 de gener del 2012

CARPACCIO D'ÀNEC A LA TARONJA

Ingredients: (4 persones)
2 pits d'ànec fumats
4 taronges petites
suc de 1/2 taronja
suc de 1/2 llimona
1 cullerada de mostassa dolça
1 cullerada de mel líquida
4 cullerades soperes d'oli d'oliva
1 culleradeta de cilantre
estragó per decorar
flor de sal i pebre negre

Rentem les taronges i les tallem a rodanxes molt fines i les posem al fons dels plats.
Traiem el greix dels pits d'ànec i els tallem a làmines ben finetes i les coloquem en forma de ventall sobre la taronja.
Barregem el suc de taronja i el de llimona, la mel, l'oli i la mostassa i untem les làmines d'ànec. La resta, la l'aprofitem per salsejar una mica els plats.
Hi tirem una mica de flor de sal, pebre i el cilantre.
Ho decorem amb una branqueta d'estragó.
Ho reservem a la nevera durant 20 minuts i servim.