dijous, 26 de maig del 2011

TÀRTAR DE VEDELLA AMB ESPÈCIES

Ingredients (4 persones)
400g de culata de vedella
2 culleradetes de mostassa
2 cullerades soperes de nata
1/4 de culleradeta de caiena
1/4 de culleradeta de pebre molt
6 cullerades soperes de julivert llis tallat
2 cullerades soperes de cebollí
2 culleradetes de cognac
el suc de 1/2 llimona
2 cullerades soperes d'oli d'oliva
sal

Posem la culata de vedella a la nevera 1 hora perquè s'endureixi.
Després la tallem a dauets petits.
En un vol, barregem la mostassa, la sal, el pebre, el pebre de caiena, el suc de llimona, l'oli d'oliva i el cognac.
Incorporem a aquesta barreja el julivert i el cebollí i ho tornem a barrejar.
Tirem el contingut del vol sobre la carn.
Barregem els ingredients remenant-los perquè s'airegin.
Repartim el tàrtar en quatre parts i hi afegim nata per sobre.

Suggeriment: Si volem servir el tàrtar com entrant, el podem posar sobre una capa de pastanaga ratllada o presentar-lo amb unes hortalisses crues.
Si el servim com a plat principal, combina molt bé amb unes patates saltejades.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada