dimecres, 25 de maig del 2011

TÀRTAR DE MANGO I PINYA AMB LLET DE COCO

Ingredients (4 persones)
1 pinya
4 mangos
1 sobre de sucre aromatitzat amb vainilla
1 got de llet de coco
unes virutes de coco per decorar

Tallem quatre rodanxes de pinya, desde la meitat, perquè siguin més grans i en posem una al centre de cada plat.
Trocegem la resta de la pinya a dauets.
Partim els mangos a dauets, també.
Coloquem els daus de mango al voltant de cada rodanxa de pinya i reservem el que equival a un mango.
Barregem la resta de daus de pinya i mango i posem aquesta barreja en el cor de cada rodanxa de pinya.
Espolvoregem cada plat amb sucre aromatitzat amb vainill, i hi tirem amb comte la llet de coco.
Podem afegir unes virutes de coco per decorar. Es serveix a l'instant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada