divendres, 20 de maig del 2011

TÀRTAR DE PRÉSSEC I PERA A LA MENTA

Ingredients (per 4 persones)
1 préssec blanc madur
3 peres ben consistents
2 préssecs grocs consistents
el suc de 1/2 llimona
3 cullerades soperes de menta tallada
2 cullerades soperes de sucre morè en pols
unes fulles de menta senceres
una dotzena de frambuesas

Pelem el préssec blanc i el triturem junt amb el sucre i les fulles de menta tallades.
Afegim el suc de llimona inmediatament.
Pelem les peres i els préssecs grocs i els tallem a dauets.
Afegim el puré de préssec blanc i la menta sobre les peres i els préssecs grocs, i ho barregem tot.
Repartim el tàrtar en motlles i els guardem a la nevera, recoberts amb paper film, fins al moment de servir.
Desmotllem al plat i ho decorem amb fulles de menta senceres i amb algunes frambuesas.


Cap comentari: