divendres, 27 de maig del 2011

TÀRTAR DE CARXOFES A L'ESTRAGÓ

Ingredients (4 persones)
4 cors de carxofa
4 palmitos
400g de mozzarella
4 tomàquets consistents i sense llavors
1/2 manat d'estragó
4 cullerades soperes d'oli d'oliva
sal

Tallem els cors de carxofa, els palmitos i la mozzarella en dauets.
Traiem les llavors dels tomàquets i també els tallem a daus.
Ho barregem tot i hi afegim l'oli, les fulles d'estragó tallades petites i la sal.
Ho tornem a barrefat. Repartim la barreja en vols o motlles individuals, ho comprimim bé i ho posem a la nevera durant 15 minuts.
En el moment de servir, ho desmotlletm als plats.

Suggeriment:
Podem utilitzar alfàbrega, si ens agrada més que l'estragó: combina igual de bé amb la mozzarella i el tomàquet.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada