dimarts, 5 d’abril del 2011

SALMÓ MARINAT


 Glòria (Sant Vicenç de Castellet)

Ingredients:
Mig kilo sucre
Mig kilo de sal
Llom de salmó fresc
Anet
Oli
Cogombrets

Congelar el salmó abans de preparar-lo.
Unes hores abans de preparar-lo es descongela.
En una safata fonda es barreja la sal i el sucre i en una altra s'hi posa la meitat de la barreja i a sobre hi posem el llom de salmó.
Amb la meitat restant es tapa el llom de salmó fins que queda ben cobert.
Es deixa a la nevera 8 hores embolicat amb un drap.
Un cop passades les 8 hores, ja està llest per menjar:

Preparació del montadito:
Es talla el salmó ben fi i s'amaneix amb anet i una mica de sal i oli
Es torra pa de motlle. S'unta amb mantega i a sobre hi posem el salmó tallat ben fi.
Es talla la cogombreta ben fina en rodanxa, i es clava en un escuradents. El clavem a sobre el salmó i la torrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada