diumenge, 13 de març del 2011

FILET DE TURBOT AMB PICAT D'OLIVES


Elisabet (Sant Vicenç de Castellet)


Ingredients per 4 persones:

4 filets de turbot
Sal
Pebre negre
6 cullerades de suc de llimona
800 grs de verdura a la juliana: pastanaga, albergínia, pebrot vermell
Oli d’oliva
100 ml brou vegetal
150 mgr olives verdes
1 culleradeta de fulles de farigola
4 cullerades de mantequilla

 
Salpimentar els filets de turbot i regar-los amb el suc de llimona per les dues cares.
Sofregir la verdura a la juliana amb l’oli d’oliva i adobar-la amb sal i pebre. Afegir el brou vegetal i deixar-ho al foc durant uns 5 minuts. ...
Picar les olives verdes ben petites, carrejar-les amb una mica d’oli, les fulles de farigola, suc de llimona, sal i pebre.
Escalfar la mantequilla en una paella i coure els filets de turbot a foc lent uns 5 minuts, donar-los-hi la volta i coure 5 minuts més. Només girar-los una vegada.
Distribuir les verdures sobre els plats , posar-hi a sobre els filets de turbot i adornar-los amb la barreja de les olives i olives negres senceres.




1 comentari: