diumenge, 13 de març del 2011

BUNYOLS DE QUARESMA

Montserrat i Lluís (Monistrol de Montserrat)

Avui amb el meu fill Lluís hem fet els bunyols de quaresma amb la recepta que ens han proporcionat a l'escola. Han quedat molt bons!!!!!

Ingredients:
125 g de farina
125 ml de llet
75 g de sucre
La pell de 1/2 llimona
1 cullerada de llevat en pols
1 ou
Oli per fregir


Es barregen la farina, la llet, el sucre, la pell de la llimona ratllada, el llevat i el rovell de l'ou. Es deixa reposar aquesta massa durant 1 hora i després s'hi afegeix la clara de l'ou muntada a punt de neu. S'escalfa l'oli i es vant tirant porcions d'aquesta massa perquè es fregeixin (amb una cullerada sopera va bé) i en acabat, se'ls posa sucre i a menjar!!!!

2 comentaris:

  1. Mmmmmmm..., que bons!
    Moltes gràcies...no esperva menys!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. El proper dia a veure si ens prepares un plat d'aquest tant bons que fas tu i el probem.... Nosaltres et deixarem probar els bunyols però els tornarem a fer. Ja s'han acabat...

    ResponElimina